Cindy van La Louws Art

Onder de naam La louws Art maakt Cindy Louws abstracte schilderijen en realistische stillevens op canvas.

Wie is Cindy Louws

Creativiteit is bij Cindy met de paplepel ingegoten. Vroeger was ze altijd al bezig met tekenen en schilderen, vaak samen met haar moeder. Als jonge vrouw heeft ze carrière gemaakt in de optiek maar toen ze daar uitgeleerd was, heeft ze de overstap gemaakt naar een oogkliniek. Na een aantal jaren was er ruimte om parttime te gaan werken en kon ze zich weer richten op haar passie, het schilderen. Visueel ingesteld als ze is met oog voor verhoudingen, harmonie, klopt het plaatje? Ze werkt graag met sprekende kleuren, verschillende materialen en technieken. Inspiratie haalt ze uit de natuur, haar eigen tuin met een prachtig kleurenpallet en tijdens een wandeling in de mooie stad Middelburg of op vakantie. 

Cindy louws

Nieuws

Schilderijen van Cindy Louws kun je op  volgende locaties bekijken.

lavaca

La Vaca Interieurs

Afwisselend zijn er verschillende werken te zien bij La Vaca Interieurs in Middelburg.
Kijk op de home pagina voor het actuele aanbod.

adrz

Adrz

Op de afdeling Oogheelkunde van het Adrz hangt dit werk aan de muur. 

oeljebroelje-cindylouws

Oeljebroelje

Samen met haar moeder Gerda Louws is ze op teken- en schilderles gegaan en de samenwerking gaat verder. Op zondag 28 augustus stonden ze samen op de kunstmarkt van Oeljebroelje. Dit festival wordt gehouden binnen de muren van historisch Fort Ellewoutsdijk.

Contact

Bij vragen kun je mij mailen. Dan probeer ik zo snel mogelijk een antwoord te sturen. Volg mij op instagram om te zien waar ik mijn inspiratie vandaan haal en zie je als eerste nieuw werk.